Події

​Пасажирка Ford загинула у подвійній ДТП на трасі в Житомирській області

3 February 2018, 14:02

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 3 лютого близько 1.30 на 228 км автодороги Київ-Ковель, поблизу села Кам’янка Олевського району Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВМW, 25-річний житель Рівненської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Ford під керуванням 38-річного киянина. У результаті автомобіль ВМW відкинуло на узбіччя, а у задню частину Ford, який зупинився на смузі руху, в’їхав автомобіль Skoda Octavia під керуванням 45-річного жителя Естонії.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля Ford, 31-річна киянка, від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Водіїв ВМW та Skoda з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості було доставлено до Олевської лікарні, - інформує поліція.

За даними управління ДСНС в Житомирській області, водієві BMW, що злетів у кювет, педалями сильно затисло ноги, і їх довелося вивільняти за допомогою гідравлічних ножиць.

Як повідомляв Житомир.info, 2 лютого 2018 біля аеропорту в Житомирі зіштовхнулися три автомобілі, двох потерпілих забрала «швидка».

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія смерть жертва  
Матеріали по темі