Події

Під час пожежі у Новограді-Волинському загинула жінка, її доньку сусід встиг вивести із задимленого будинку

5 February 2018, 11:35

4 лютого об 11:18 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в м. Новоград-Волинський.

Про загоряння рятувальників сповістив сусід, який до їх прибуття знайшов та вивів із задимленої оселі 58-річну жінку.

«Слідом чоловік повернувся за 84-річною матір’ю – власницею оселі, жінка була майже не ходяча, проте вона вже була без ознак життя. По приїзду вогнеборців в оселі спостерігалося сильне задимлення. Осередок займання знаходився в одній із житлових кімнат – горіли меблі та домашні речі. Доньку загиблої господарки швидка допомога госпіталізувала з попереднім діагнозом – отруєння чадним газом», - інформують у прес-службі ДСНС у Житомирській області.

«Ще одна пожежа, на який травмувалася людина, сталася цієї ж доби в с. Яцковичі Овруцького району. Там в житловому будинку почав тліти простінок груби. Вже за годину рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. 53-річного мешканця оселі госпіталізували з отруєнням продуктами горіння. Вогнем знищено 2 кв.м перестінку, пошкоджено речі домашнього вжитку. За попередньою інформацією, займання сталося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення», - розповіли рятувальник.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня 2018 року в с. Ушиця Коростенського району 5 рятувальників гасили пожежу в житловому будинку, господар загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський пожежа ДСНС  
Матеріали по темі