Влада

Житомирський державний виконавець купила автомобіль, який коштує чотири її річних зарплати

5 February 2018, 15:58

Державний виконавець Житомирського районного відділу державної виконавчої служби головного територіального управління юстиції у Житомирській області Алла Тарнавська купила автомобіль вартістю майже 250 тис. грн.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані Тарнавська оприлюднила в єдиному державному реєстрі декларацій 5 лютого.

Зазначається, що 30 січня вона стала власницею автомобіля Skoda Octavia Tour 2008 р.в., який купила у Мілінчука Володимира Анатолійовича. Вартість автомобіля – 243 тис. 651 грн.

В декларації Алли Тарнавської за 2016 рік зазначено, що її зарплата за рік становила 59 тис. 81 грн. Інші доходи, кошти на банківських рахунках або готівкою не задекларовані. Також впродовж 2017 року державний виконавець не повідомляла про суттєві зміни у майновому стані.

Нагадаємо, постановою Кабінету міністрів від 8.09.2016 року № 643 затверджено Порядок виплати винагород державним виконавцям та їх розміри і розмір основної винагороди приватного виконавця, а саме: 2% стягнутої суми або вартості майна боржника, переданого стягувачу за виконавчим документом, - державному виконавцю, на виконанні у якого перебував виконавчий документ; 0,5% стягнутої суми або вартості майна боржника, переданого стягувачу за виконавчим документом, - керівнику органу державної виконавчої служби та його заступникам, яким безпосередньо підпорядкований державний виконавець, у випадку дотримання встановлених критеріїв. В серпні минулого року Кабмін встановив обмеження у 200 прожиткових мінімумів або 308 тисяч гривень для винагород, що виплачуються державним виконавцям Міністерства юстиції.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці 2017 року житель Пулинського району погасив майже 12 тис. грн заборгованості з аліментів після того, як співробітники виконавчої служби наклали арешт на його транспортний засіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконавча служба декларація державний виконавець автомобіль  
Матеріали по темі