Місто

Сніг та ожеледиця – синоптики попереджають житомирян про ускладнення погодних умов

7 February 2018, 11:38

За повідомленням Житомирського обласного центру з гідрометеорології у місті та області в найближчі дні значно ускладняться погодні умови.

Про це пише прес-служба Житомирської міської ради.

«Протягом 8 та 9 лютого 2018 року на території міста часом будуть сильні опади у вигляді снігу та мокрого снігу, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Враховуючи прогноз про складні погодні умови та штормове попередження на найближчі дні управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до: мешканців міста утриматись від поїздок на особистих транспортних засобах; власників транспортних засобів створити умови для своєчасної розчистки від снігу доріг та вулиць комунальними службами міста; керівників та власників суб’єктів господарювання своєчасно здійснювати прибирання закріпленої території від снігу та посипання протиожеледними матеріалами», - йдеться у повідомленні.

На сайті Укравтодору зазначається, що 7 лютого рух транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення забезпечено, обмежень в русі немає.

Як повідомляв Житомир.info, за прогнозами синоптиків 6 та 7 лютого в Житомирській області мала суттєво знизитися температура. Вночі по області очікувалося до 15 º, місцями до 20º морозу, вдень від - 5 º до - 9 º.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода сніг ожеледиця  
Матеріали по темі