Події

На Великій Бердичівській у Житомирі патрульні затримали чоловіків, які стріляли біля однієї з АЗС

7 February 2018, 17:43

Громадян, ймовірно причетних до стрільби поблизу села Зарічан в Житомирському районі, затримали патрульні.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі патрульної поліції Житомирської області.

«7 лютого, о 12 годині 40 хвилин, на спецлінію «102» надійшло повідомлення: поблизу села Зарічани відбулась стрілянина. Як повідомив патрульним поліцейським заявник, невідомі особи стріляли з рушниці поблизу однієї з АЗС, після чого сіли до автомобіля та направились в Житомир. Патрульні поліцейські за лічені хвилини встановили місце знаходження транспортного засобу та затримали невідомих осіб. В салоні автомобіля правоохоронці виявили рушницю. Для встановлення всіх обставин події на місце події викликали слідчо-оперативну групу», - йдеться у повідомленні.

Речник патрульної поліції Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info уточнив, що чоловіків затримали у Житомирі на вулиці Великій Бердичівській.

«Громадяни пересувалися автомобілем Renault Kangoo та були затримані патрульними на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі», - сказав Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2017 року на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на проспекті Миру, поблизу магазину, відбувається стрільба. На запитання копів, чому чоловік стріляв, відповів: просто вирішив спробувати зброю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС Іванюк поліція стрілянина  
Матеріали по темі