Політика

Партійці «Солідарності» повинні діяти в одному напрямку, мати згуртованість та єдине бачення, – Тетяна Парфентієва

8 February 2018, 13:55

У Житомирській районній організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» 6 лютого відбулася конференція, під час якої було обрано нового голову організації партії. Ним став бізнесмен та громадський діяч Олександр Романчук.

Раніше цю посаду успішно займала Тетяна Парфентієва. Та зараз вона була змушена залишити займане місце, у зв’язку із новою посадою виконуючої обов’язків начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації, яка вимагає повної віддачі та постійної присутності на робочому місці.

«Я вдячна партії за таку можливість та набутий досвід. Я продовжую працювати головою фракції та депутатом від БПП Житомирської районної ради. Головне, нам зараз діяти в одному напрямку, мати згуртованість та єдине бачення. Район важливий, тому що він знаходиться навколо Житомира. Люди, які живуть в тих селах, їдуть на роботу в місто, а ті, що живуть в Житомирі, їдуть в села відпочивати. Тому зв'язок надзвичайно тісний. Команда наша трохи оновилася і перед нами усіма стоїть ряд проблемних і нагальних питань, які виникли, у тому числі, в результаті процесу децентралізації. Останнє із них – навчання дітей з району у місцевих навчальних закладах. Адже батьки хочуть для своїх дітей більш якісної освіти і возять їх у житомирські заклади, а субвенція на навчання надходить за місцем проживання. І тому виникають суперечливі питань, які наша команда покликана роз’яснювати і вирішувати», – розповіла Парфентієва.

Крім того, на конференції було обрано раду, до складу якої увійшли голова Глибочицької ОТГ Сергій Сокальський і голова Станишівської ОТГ Юрій Матвійчук, а також підприємці: Євген Блощинський, Євген Герасимчук, Дмитро Пасат, Володимир Палій.

Прес-служба партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Солідарність  
Матеріали по темі