Події

У Житомирській області строковик з Києва вкоротив собі віку

9 February 2018, 16:10

У Чуднівському районі Житомирської області на території військової частини знайшли строковика, який вкоротив собі віку.

Про це у коментарі Житомир.info 9 лютого розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

«3 лютого військова прокуратури Житомирського гарнізону отримала повідомлення щодо здійснення самогубства військовослужбовцем строкової служби, близько 22:00 години. В подальшому представники військової прокуратури Житомирського гарнізону спільно з Житомирським зональним відділом Військової служби правопорядку, а також за участі представників Чуднівського відділення поліції здійснили виїзд на місце події. Проведено огляд місця події, допитано свідків. Попередньо встановлено, що це було самогубство. Чуднівським відділенням поліції розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст.115 ККУ. Військова прокуратура Житомирського гарнізону здійснює процесуальне керівництво. Попередньо було встановлено, що у хлопця виник конфлікт з дівчиною. Записки поруч не було. Призначена судово-медична експертиза», - розповів Олексій Рихлюк.

Також майор юстицію уточнив, що хлопцю було 20 років, і він родом з Києва.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2018 року в одній з частин Житомирської області знайшли застреленим військовослужбовця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рихлюк військова прокуратура Чуднівський район військовий строковик  
Матеріали по темі