Місто

Хмельницька компанія готується будувати в центрі Житомира семиповерховий торговельно-офісний центр

12 February 2018, 12:30

Хмельницька компанія розпочинає підготовчі роботи до будівництва нового торговельно-офісного центру у Житомирі. Декларація про це в лютому опублікована в реєстрі Державної архітектурно-будівельної інспекції.


До підготовчих робіт відносять роботи з підготовки земельної ділянки, винесення інженерних мереж, знесення будівель та споруд, а також роботи зі спорудження тимчасових конструкцій, які необхідні для подальшого будівництва.



Проект будівництва нового семиповерхового ТОЦ у стили біо-тек наприкінці 2017 року показував головний архітектор Житомира Юрій Безбородов. Проект передбачав підземний паркінг, перший поверх віддадуть під торгівлю, а інші шість – офісні приміщення під продаж. Передбачався також благоустрій пішохідної зони, її озеленення і освітлення, облаштування дитячих майданчиків та дворових проїздів.


Проект, продемонстрований Юрієм Безбородовим у грудні 2017 року


Стару будівлю радіовузла ТОВ «Полісся Інвестбуд» придбало в 2016 році. До цього двоповерховий будинок належав «Укртелекому». Земельна ділянка площею 0,294 га в оренді у підприємства з 27 грудня 2017 року, термін оренди – 5 років.




Скріншоти реєстру речових прав на нерухоме майно

Замовником будівництва є ТОВ «Полісся Інвестбуд». Компанія створена була 20 місяців тому і «прописана» вона у Житомирі, за тією ж адресою, де будуть будувати – вул.Київській, 40. В приблизно рівних частинках нею володіють три мешканця Хмельницького – Руслан Афійчук, Олександр Скочеляс та Андрій Ковальчук. Ці люди пов’язані з багатьма будівельними компаніями у Хмельницькому та інших містах України.


Скріншот профілю компанії «Полісся Інвестбуд» на сайті Youcontrol


Олександр Скочеляс – депутат Хмельницької міськради від ВО «Батьківщини», Руслан Афійчук - теж депутат Хмельницької міськради, від партії «За конкретні справи». У 2016 році сайт «Наші гроші» зарахував їх до так званих «тіньовиків» – депутатів, що приховали у декларації свої доходи. Дружина третього співзасновника та директора компанії Андрія Ковальчука – суддя Хмельницького окружного адміністративного суду.

Технічний нагляд за роботами здійснюватиме Сергій Миколайович Тичина. Авторський нагляд – Юрій Володимирович Краснокутстький. Підрядник – «Будівельна компанія «Конструкція», співзасновниками якої є все ті ж Олександр Скочеляс та Андрій Ковальчук, яким належить «Полісся Інвестбуд», та Вячеслав Громов.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2017 року з'явилася інформація, що в центрі Житомира побудують семиповерховий торгівельно-офісний центр у стилі біо-тек.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова офісний центр будівництво вул.Київська ТОЦ  
Матеріали по темі