Влада

Колишній заступник голови Житомирської ОДА хоче очолити райдержадміністрацію

12 February 2018, 15:53

Колишній заступник голови – керівник апарату Житомирської облдержадміністрації Вячеслав Поліщук збирається очолити Коростишівську райдержадміністрацію.

Декларацію кандидата на посаду голови Коростишівської РДА Поліщук опублікував 12 лютого.

У декларації за 2017 рік зазначено, що Вячеславу Поліщуку належить лише один об’єкт нерухомості – земельна ділянка площею 1 га в сели Городське Коростишівського району. У нього є три автомбілі: два власних – Suzuki Grand Vitara 2007 р.в та ВАЗ- 21214 2006 р.в. і BMW X5 2009 року, який декларант користується по довіреності.

Вячеславу Поліщуку належить ТОВ «Мейд фуд», яка зареєстрована в Києві. Основний КВЕД компанії – «діяльність посередників у торгівлі продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами». Єдиний доход за минулий рік – зарплата 96 тис. 600 грн в ТОВ «Сеіс груп», де Вячеслав Поліщук – керівника, а його дружині Світлана Беднаж належить 50% корпоративних прав. Компаніє надає послуги з приватної охорони.

Готівкою кандидат на посаду голови РДА задекларував 50 тис. доларів та 9 тис. доларів на рахунку в «Альфа-банку».

Поліщук є членом трьох громадських обєднань: ГО «Поступ-кредит», благодійна організація «Слав’янський купол» та ГО «Поступ». В останній він є членом контрольно-ревізійної комісії.

Нагадаємо, Вячеслав Поліщук був призначений заступником голови - керівником апарату облдержадміністрації у вересні 2014 року і звільнився з посади у вересні 2015 року. На місцевих виборах-2015 він балотувався до обласної ради від Блоку Петра Порошенка. Зараз Житомирська облрада судиться з компанією колишнього заступника голови ОДА за 40 га піщаного кар’єру в Коростишівському районі.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2017 року президент звільнив Василя Купрійчука з посади голови Коростишівської районної державної адміністрації Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА Поліщук декларація Коростишівський район  
Матеріали по темі