Місто

У контактному зоопарку Multizoo в Житомирі можна не лише милуватися тваринами, а і гратися з ними та годувати

14 February 2018, 09:22

Контактний зоопарк MULTIZOO, розташований у приміщенні ТРЦ «Глобал» у Житомирі, запрошує відвідувачів доторкнутися до світу природи. На території контактного зоопарку знаходиться близько 30 видів тварин. Серед яких є як свійські тварини, на кшталт - кроликів, так і екзотичні: лемури, ігрунки та мавпочки, якими можна не лише милуватися, а і годувати, пестити та гратися.

«Це контактний зоопарк в якому можна зайти у вольєр до тваринки, доторкнутись до неї, погладити. Деякі тваринки в вольєрах досить дружелюбні, можуть пригнути на плече, поспілкуватись, якісь звуки показати. Тут цікаво як молоді, так і для старших людей, особливо для дітей. Вони дізнаються набагато більше про природу, аніж з підручників у школі», - розповідає кіпер Владислав Паламарчук.

Аби перебування в контактному зоопарку було безпечним, як для відвідувачів, так і для тварин, тут працюють високопрофесійні доглядачі – кіпери. Останні проводять гостям екскурсії, розповідають про особливості кожного мешканця зоопарку: як і де живуть тварини у дикій природі, чим харчуються та як з ними поводитись.

«Прикріплений кіпер, який буде завжди давати поради та інструктувати гостей, що і як потрібно робити: як годувати, чи можна гладити тваринку, чи можна заходити до неї у вольєр», - говорить кіпер.

Що ж до здоров’я тварин, то кіпер Владислав запевняє: за це можна не хвилюватися. Адже усі звірята прищеплені і живуть в умовах максимально наближених до природного середовища існування.

«У кожної тваринки є відповідні вакцинації. У нас є власний ветеринар, який дивиться за тваринками. Тому за стан тваринок не потрібно хвилюватися», - запевняє Владислав Паламарчук.

У контактному зоопарку можна не лише поконтактувати з тваринами, а і відсвяткувати день народження, відвідати групові заняття, захоплюючі квести та майстер-класи, які тут проводяться. До прикладу, помалювати піском, як сьогодні. А щоб закарбувати свою мандрівку світом тварин не лише у пам’яті, а і на світлині можна скористатись послугою фотосалону, який працює на території зоопарку. Така дружня й тепла атмосфера в MULTIZOO захоплює, як малечу, так і дорослих.

«Взаємодія з природою, перш за все. Ми взагалі любимо тварин», - каже Анна.

«Мені більш за все сподобались козлики, зайчики, черепашки», - ділиться Поліна.

«Дітей - це дуже розвиває. Вони можуть доторкнутись до тварин, погладити їх. Дуже цікаво, нам дуже сподобалось. Ми будемо приходити сюди іще не раз», - зізнається Марина.

«Дуже цікаві тварини, дуже дружелюбні лемури та черепашки тут лазять Прикольно», - ділиться враженнями відвідувачка Мар’яна.

У контактному зоопарку обіцяють щомісяця радувати своїх відвідувачів захопливими проектами, розвагами, розробляти нові навчально-пізнавальні програми і звичайно поповнювати свою країну MULTIZOO новими мешканцями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі