Суспільство

У Коростені стартував проект «Шлюб за добу», а в Житомирі у День святого Валентина побралися 27 пар

15 February 2018, 09:53

У День усіх закоханих двері Житомирського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції не зачинялися до опівночі. Адже саме 14 лютого з легкої руки Мін’юсту стартувала акція, яка отримала назву «Кохання поза часом».

Про це пише прес-служба головного управління юстиції у Житомирській області.

«Фотозона «LOVE», гарна музика, тематична атрибутика, подарунки молодятам від юстиції та щирі побажання довгого і щасливого подружнього життя - усе це надавало святковості та супроводжувало «Кохання поза часом». За попередньою інформацією, у Житомирі наразі 27 пар зареєстрували свій шлюб, за 6 годин до закінчення роботи Житомирського міського відділу ДРАЦС наречені подали 14 заяв на одруження, три пари вирішили скористатися послугою «Шлюб за добу», стільки ж побралися в Житомирській установі виконання покарань. А ще у День святого Валентина і в Коростені було не менш святково: тут стартував пілотний проект «Шлюб за добу». Бажання узаконити свої стосунки виявили 8 пар молодят», - зазначили в юстиції.

Нагадаємо, 14 лютого у Житомирі одружилася одна з найстарших пар.

Як повідомляв Житомир.info, в День закоханих у Житомирі планували одружитися 25 пар. 14 лютого Житомирський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану прийматиме заяви та реєструватиме шлюби з восьмої ранку до опівночі. Акцію, приурочену до Дня святого Валентина, назвали «Кохання поза часом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень одруження юстиція шлюб за добу  
Матеріали по темі