Події

У райцентрі Житомирської області автомобіль збив велосипедиста і втік, розшукати учасника ДТП допоміг перехожий

16 February 2018, 15:50

Увечері 15 лютого до чергової частини Романівського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у районному центрі. Завдяки уважності 28-річного романівчанина поліцейські швидко встановили транспортний засіб та водія, який полишив місце події.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За словами чоловіка, який зателефонував до поліції, близько 18.00 на вулиці в райцентрі автомобіль темного кольору вчинив наїзд на велосипедиста та поїхав геть. Він устиг запам’ятати лише кілька цифр з номерного знаку втікача»/, - йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. З’ясувалось, що травми у ДТП отримав 61-річний житель районного центру, який рухався велосипедом у попутному з автомобілем напрямку. Чоловіка було доставлено до лікарні, де медики діагностували у нього забої різних ділянок тіла.

«З місця події працівники поліції вилучили уламок переднього бампера автомобіля та протитуманну фару. Згодом встановили транспортний засіб «ЗАЗ Форза», що побував у вказаному ДТП, та його водія – 43-річного жителя м. Новограда-Волинського», - розповів начальник Романівського відділення поліції Руслан Мшанецький.

Нині триває подальше з’ясування причин та обставин події.

«Статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України такі дії караються штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого», - зазначають у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2018 року в селі Карпівці Чуднівського району Житомирської області ВАЗ смертельно травмував чоловіка та втік з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Романів ЗАЗ поліція велосипедист  
Матеріали по темі