Події

​​У Коростенському районі горіли два будинки, в селі Баранівського району – літня кухня

18 February 2018, 11:40

Впродовж доби 17 лютого у Коростенському районі рятувальникам довелося гасити два будинки.

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області 18 лютого.

«17 лютого о 12:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблочному житловому будинку в м. Коростень. Господарі, відчувши їдкий запах диму, намагались загасити займання самотужки, проте їм це не вдалося. Вони викликали рятувальників. По прибуттю вогнеборців полум’ям було охоплено дах помешкання на площі 50 кв м. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення залучити ще один пожежний автомобіль для подачі води. Силами бійців ДСНС о 13:09 пожежу локалізовано, а о 13:50 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 50 кв. м. покрівлі. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Того ж дня коростенські вогнеборці ліквідували ще одну пожежу в житловому секторі в с. Старики. Там також працювало 2 відділення рятувальників. Згоріла покрівля помешкання», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники зазначають, що під час цих пожеж ніхто не постраждав. Причини загорання наразі встановлюють фахівці.

Вже ввечері 17 лютого на спецлінію «101» Баранівки надійшло повідомлення від Дубрівської пожежної охорони про те, що у місцевому селі виникла пожежа у двоповерховій літній кухні, і їм необхідна допомога.

«По прибуттю на місце події відділення рятувальників 15-ї державної пожежно – рятувальної частини з’ясувалося, що горить покрівля та перекриття двоповерхової цегляної будівлі літньої кухні, на верхньому поверсі якої розташовані кімнати, а у нижньому – гараж. Людей у будівлі не було. На місці події вже працював пожежний автомобіль місцевої пожежної охорони. Спільними зусиллями вогнеборців о 21:40 пожежу вдалося локалізувати та 0 23:00 – ліквідувати. Вогнем знищено частину покрівлі на площі 20 кв.м. і пошкоджено перекриття, частково пошкоджена 1 кімната на другому поверсі та домашні речі. Причина пожежі наразі встановлюється», – повідомляють рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого у Житомирі 20 рятувальників гасили пожежу в будинку на дві сім’ї.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Коростень Баранівка 
Матеріали по темі