Місто

​«Масляна на картонці» у Житомирі: козацькі розваги, солодкі частування та спалення Марени

19 February 2018, 12:44

Козацькі розваги, солодкі млинці й головний символ свята – Марена. Так святкують «Масляну на картонці» мешканці мікрорайону «Паперова фабрика» у Житомирі. Організувати таку веселу зустріч зими з весною мешканцям вдалось за підтримки Житомирського картонного комбінату, керівники якого теж завітали на гуляння.

«Свято весни. Поки іще холодно, але ми точно всі знаємо, іще кілька днів, сніг розтане, вигляне сонечко і буде тепло. Бажаю всім весняного настрою, здоров’я, сил та успіхів», - вітає зі святом генеральний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Карпека.


Щоб не лише на словах, а і на ділі показати, що у гурті сила, представники картонного комбінату разом із гостями свята взялися до розпилювання колоди. Адже робота пліч-о-пліч – це запорука міцної співпраці між місцевими мешканцями та комбінатом.

Гості свята діляться: від таких гулянь у захваті. Позаяк, кажуть, це прекрасний привід весело та активно провести час із сім’єю.

«Подобається, позитивно, дітям весело, батькам теж культурна розвага», - каже Оксана.

«Настрій дуже чудовий, дуже весело, атмосфера весела та цікава», - ділиться враженнями Вікторія.

«Дуже сподобались розваги, солодощі і найсмачніші були млинці з чаєм», - говорить Анастасія.

«Для такого мікрорайону важливо мати місцеві, локальні свята. На мою думку, мешканцям цього мікрорайону дуже пощастило, що у них є такі меценати, які зуміли усе це зорганізувати. Дуже весело, не сидіти вдома, не стресувати, виходити, брати участь у конкурсах», - сказала Наталія.

Комерційний директор картонного комбінату запевняє: й надалі налагоджуватимуть співпрацю з мешканцями мікрорайону. Зокрема, планують озеленити район «Паперової фабрики», облаштувати сквер та відремонтувати освітлення.

«Ми плануємо частіше робити такі святкування, будемо брати активну участь у соціальному житті мікрорайону. Також плануємо співпрацювати з районом у рамках проекту корпоративної соціальної відповідальності. От, позаду сквер, як прийде весна ми плануємо зайнятися сквером, висадити дерева, відремонтувати освітлення. Будемо співпрацювати з мешканцями району, все-таки ми тут, як сусіди, ми тут працюємо, вони тут живуть. Більшість жителів району працюють у нас, тому це взаємне добро. Ми робимо їм добре, вони з нами разом співпрацюють на користь нашої країни», - зазначає комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

Яскравим фіналом «Масляної на картонці» стало спалення солом’яного символу зими Марени. Тож, нині людям залишається чекати швидкого приходу весни, пробудження природи та обіцяного покращення мікрорайону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама картонний комбінат  
Матеріали по темі