Місто

Влада Житомира хоче дозволити ЖЕКу переробити три нежитлових приміщення під житло

20 February 2018, 10:26

Влада хоче передати ЖЕКу №13 три житлові приміщення у багатоповерхівках та дозволити переробити їх під житло.

Відповідний проект рішення виконкому 19 лютого опублікований на сайті міської ради.

«Комунальному підприємству «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 13» Житомирської міської ради нежитлові приміщення та дозволити виконати замовлення проектно-кошторисної документації та їх реконструкцію без зміни геометричних розмірів та без втручання в капітальні конструкції з подальшим визнанням під житло для надання працівникам підприємства під службове житло, а саме: загальною площею 16,8кв. м. в 5 під’їзді житлового будинку № 10 по вул. Вітрука; загальною площею 15,8 кв. м. в 6 під’їзді житлового будинку № 107 по вул. Шевченка; загальною площею 16,6 кв. м. в 8 під’їзді житлового будинку № 107 по вул. Шевченка», - зазначається у проекті рішення.

Іншим проектом рішення передбачається зміна призначення об’єкта нерухомості комунального майна за зверненням КАТП-0628 від 09.02.2018 та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради від 14.02.2018. Мова йде про приміщення, адреса якого співпадає з адресою самого комунального підприємства.

«Змінити призначення об’єкта нерухомості комунального майна – приміщення загальною площею 92,7 кв. м. літера «Б», що знаходиться за адресою: м. Житомир, пров. 3-й Транзитний, 65, реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 7851737, що перебуває на балансі комунального підприємства «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради, з «будівля цивільної оборони» на «будівля», - йдеться у проекті рішення виконкому, опублікованому 19 лютого.

Цього ж дня опублікований ще один проект рішення міськвиконкому, який стосується нерухомості: в оперативне управління КП «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 15» нежитлову будівлю за адресою м. Житомир, вул. Степана Бандери, 3 загальною площею – 14,2 кв. м.

Нагадаємо, за бюджетні кошти нежитлові приміщення в будинку на вул.Леха Качинського, 3 переробили в чотири квартири.

Як повідомляв Житомир.info, чергове засідання виконкому відбудеться 21 лютого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком житло ЖЕК КАТП  
Матеріали по темі