Події

На Луганщині загинула медична сестра з Житомирської області

21 February 2018, 10:40

20 лютого на Луганщині загинула медична сестра медичної роти 128 горно-штурмової бригади Сабіна Галицька, яка родом з Житомирської області.

Про це повідомила Ємільчинська селищна рада.

«Учора, 20 лютого загинула на Луганщині старша медична сестра медичної роти 128 горно-штурмової бригади (м. Мукачево) Сабіна Галицька - жителька с. Бастової Рудні (1994 року народження). Сабіна Станіславівна служила в ЗСУ за контрактом із квітня 2016 року. Вічна пам'ять мужній захисниці української землі. Доземний уклін та щирі співчуття рідним загиблої», - йдеться у повідомленні.

У Ємільчинській селищній раді Житомир.info 21 лютого уточнили, що у дівчини залишилися батьки та брат.

«Сабіна закінчила 9 класів у школі в Бастовій Рудні. Згодом у Новограді-Волинському закінчила медичний коледж. Працювала акушеркою в Барашівській лікарні. Потім підписала контракт із ЗСУ. Вона не заміжня. Також відомо, що місяць чи два назад її брат підписав контракт із ЗСУ», - розповіли у коментарі Житомир.info.

Також у прес-штабі АТО зазначають, що минулої доби ворог провів 15 прицільних обстрілів. Унаслідок дій агресора, на жаль, загинув 1 український військовослужбовець, п’ятеро воїнів зазнали поранень, ще два наших оборонці отримали бойове травмування.

Як повідомляв Житомир.info, у зоні проведення АТО, 27 січня 2018 року, поблизу населеного пункту Верхньоторецьке, Донецької області, від кулі снайпера загинув випускник Житомирського агроуніверситету Мирослав Сливка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ємільчине АТО Бастова Рудня військовий Сабіна Галицька  
Матеріали по темі