Події

Житомирян просять допомогти розшукати жінку, яка півроку тому пішла з дому і може збирати папір та пляшки

22 February 2018, 17:03

Поліція встановлює місцезнаходження безвісно зниклої Шкроби Олени Василівни, 16.04.1988 р. н., жительки Вінницької області.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, жінка проживає в селі Крикливець Крижопільського району Вінницької області, але може перебувати в Житомирі і бути клієнткою пунктів прийому вторсировини.

«25 серпня 2017 року вона зібрала свої речі та пішла з дому. До теперішнього часу жінка додому не повернулась, її місцезнаходження невідоме. Жінка раніше вже неодноразово йшла з дому. За наявною інформацією, може перебувати у Житомирі, займатися збиранням вторинної сировини, склопосуду, макулатури, яку в подальшому реалізовує в приймальних пунктах», - повідомляє поліція.

Її прикмети: зріст близько 168 см, обличчя овальне, волосся пряме світле довге, брови дугоподібні, очі темні, ніс прямий, губи тонкі, підборіддя виступаюче, вуха відстовбурчені, мочки вух з проколом.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Олени Шкроби, повідомте за телефонами: (0412) 40-74-20 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 27-річного житомирянина Павла Гринюка, якого дві доби розшукували рідні, знайшли на бердичівській трасі. Також поліція досі розшукує 16-річного жителя Житомирського району Ігоря Панчука, який 16 лютого пішов з дому та не повернувся.

Житомир.info

Фото поліції:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук поліція  
Матеріали по темі