Місто

​Перший в місті афільований спортивний зал Crossfit Svaor запрошує житомирян на тренування

23 February 2018, 17:27

Сучасні вело- та лижні тренажери, тренажери для греблі та інші спортивні знаряддя, професійні, уважні та вимогливі тренери з індивідуальним підходом до кожного клієнта – усе це пропонує перший в Житомирі афілійований спортивний зал Crossfit Svaor.

Під час занять початківці та професіонали виконують тут цикл вправ, які одночасно навантажують безліч груп м’язів. За словами представників спортивного залу Crossfit Svaor, розпочати тренування може кожен бажаючий. Інструктори та тренери врахують усі особливості вашого організму та підберуть найоптимальніші види вправ, які дозволять вам тримати себе в формі.


«Crossfit – це навантаження на дихання, навантаження на м’язи, це дуже корисно для здоров’я, ми прокачуємо серце. Ми працюємо як із початківцями, так і з професіоналами. До кожного клієнта ми знаходимо підхід. Навіть з огляду на те, які в кого були колись травми», - розповідає представник спортивного залу Crossfit Svaor Віктор Вітусевич.

Відмінною особливістю кросфіту є високий темп виконання вправ. Практично між підходами не повинно бути ніяких, навіть дуже коротких пауз. Спортсмен змінює один снаряд на інший і тут же повторює цикл вправ.

Високоінтенсивне тренування з одночасним навантаженням на різні групи м’язів у результаті розвиває і серцево-судинну, і дихальну системи.

«Ми готуємо клієнтів, розтягуємо їх, даємо комплекси вправ. Хто може, працює з однією вагою, якщо людина не може, то працює з іншою вагою. Ми розвиваємо спортсмена-початківця, і потрохи він удосконалює свої навички. Тут є і гімнастика, і важка атлетика, і легка атлетика, плавання, тут є все», - каже Віктор Вітусевич.

Поряд із новачками тут тренуються і досвідчені спортсмени. Інструктори та тренери спортивного залу Crossfit Svaor можуть повноправно готувати спортсменів до українських та міжнародних змагань із кросфіту.

«Цей вид спорту набирає дуже великих обертів, і людям дуже подобається. Ми - перший афільований зал у Житомирі. Хочемо підготувати людей, дати їм здоров’я і зробити так, щоб вони розвивались у цій сфері. Це спорт майбутнього», - переконаний представник спортивного залу Crossfit Svaor Віктор Вітусевич.

Спортивний зал Crossfit Svaor запрошує усіх бажаючих на тренування за адресою. М. Житомира, проспект Незалежності, 13.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама кросфіт  
Матеріали по темі