Здоров'я

L’Oreal шукає жінок-добровольців в Житомирі

12 March 2018, 16:50

Вперше в історії Житомира французький косметичний бренд «L’Oreal» пропонує жінкам та дівчатам протягом трьох місяців користуватися оригінальною косметикою бренду, отримати безкоштовні консультації та нагляд професійного дерматолога.

Дослідження проводяться на базі Медичного центру «Відновлення» за участю французьких та українських лікарів-дерматологів протягом трьох місяців.

Базовими критеріями для відбору у програмі служать вік жінки від 18 до 45 років, жирна та проблемна шкіра, яка потребує спеціального догляду. Компанія пропонує прекрасній половині людства покращити стан шкіри, позбутися або зменшити акне.

Кожна учасниця програми від «L’Oreal» отримує косметику по догляду за шкірою на усі три місяці участі, нагляд і безкоштовні консультації професійного дерматолога, винагороду за виділений час для своєї краси та здоров’я.

Запис на програму триває тільки до 17 березня. Поспішайте скористатися унікальною можливістю зробити свою шкіру здоровою!

Подробиці та запис за телефонами: (098) 968 11 27 або за допомогою форми зворотного зв'язку на сайті центру https://vidnovlennya.center/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі