Влада

Голова Житомирської ОДА розповів про свій страх стати «чинушею» і презентував «Дерево добрих справ»

26 February 2018, 11:47

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич боявся стати «чинушею», який перекладає папки і підписує документи.

Про це він заявив 26 лютого на прес-конференції за підсумками 2017 року.

«Я, коли ішов на цю посаду, боявся одного: не стати чиновником, людиною, яка зануриться у всі ті папірці і буде вважати основною своєю роботою те, що вона перекладає папки і підписує документи. Я цього боявся і, слава Богу, аналізуючи все зроблене за рік, я, на мою думку, не став тим чиновником, чинушею», - сказав Ігор Гундич.

Також він показав журналістам деревяну конструкцію – власне «Дерево добрих справ».

«Я людина, яка хоче багато зробити для області, і вважаю, що всі реформи, які сьогодні робляться в освіті, медицині, децентралізації, повинні зводитись до одного: до тих добрих справ, які в результаті будемо втілювати. Сьогодні я хотів би презентувати таке невеличке дерево – «Дерево добрих справ», чи назвіть його «Дерево добрих справ Ігоря Гундича». Це ті добрі справи, які ми зробили за 2017 рік. І коли ми далі говоритимемо про плани, то, ви зрозумієте, що коли ми так немало зробили за 2017 рік, то на 2018 у нас плани набагато більші, і ми плануємо, що фотографій добрих справ на цьому дереві буде удвічі більше, і я як голова ОДА можу це гарантувати», - сказав голова ОДА.

Нагадаємо, виїзна прес-конференція губернатора проходить на одному із наймасштабніших в області підприємств - насіннєвому заводі з іноземними інвестиціями «Монсанто» в селі Почуйки Попільнянського району.

Як повідомляв Житомир.info, Ігор Гундич став головою Житомирської ОДА в жовтні 2016 року. Нового керівника області в Житомирі особисто представив Президент України Петро Порошенко. 3 лютого 2017 року Гундич у неформальній обстановці провів свою першу звітну прес-конференцію «100 днів від Указу». Тоді журналісти сиділи у м’яких кріслах, а губернатор у вишиваній сорочці розповів, що не задоволений роботою ряду працівників ОДА, а тому планує кадрові зміни у структурних підрозділах.

Пряму трансляцію звіту Гундича за 2017 рік можна переглянути тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прес-конференція Гундич звіт  
Матеріали по темі