Події

У Житомирі 16 рятувальників гасили пожежу у двоповерховому будинку

26 February 2018, 13:21

25 лютого о 23:36 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому шлакоблочному житловому будинку на трьох господарів у м. Житомир.

Про це рятувальників сповістила дружина власника однієї з квартир, де й сталося загоряння.

«На місці події два відділення бійців ДСНС встановили, що вогнем охоплений дах будівлі на площі близько 70 кв. м та існує загроза його розповсюдження на більшу площу. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення додатково залучити ще одне відділення рятувальників для підвозу води. Вогнем знищено 70 кв. м даху одного із житлових приміщень та речі домашнього вжитку, що зберігалися на горищі. Загиблих та травмованих не має. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти розповсюдженню пожежі на дах сусідніх житлових приміщень», - йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, загалом до ліквідації загоряння залучалося 16 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежної техніки.

«Попередня причина пожежі – конструктивний недолік верхньої частини димаря квартири. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - зазначили в ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2018 року в Житомирі сталася пожежа, під час якої жінці з немовлям довелося вистрибнути з вікна, щоб урятуватися з охопленого вогнем будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники пожежа  
Матеріали по темі