Події

Патрульні вночі затримали житомирян, які вивели із ладу два ліфти на Князів Острозьких

26 February 2018, 16:25

26 лютого уночі, перевіряючи телефонне повідомлення про підозрілих осіб на горищі житомирської багатоповерхівки, поліцейські затримали двох чоловіків.

Під час зовнішнього огляду у них було виявлено ліфтові котушки та інструменти для їх демонтажу, - повідомив 26 лютого відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про сторонній шум на горищі багатоповерхівки надійшло на службу «102» близько 3.30 ранку. Анонімний заявник повідомив, що на даху будинку перебувають сторонні. Для перевірки інформації та з’ясування обставин за вказаною адресою виїхав найближчий патрульний наряд. Під час обстеження прилеглої до багатоповерхівки території поліцейські помітили двох чоловіків, які намагались сховатись у темряві. Така поведінка викликала підозри, тож патрульні затримали і перевірили обох. У рюкзаку молодиків під час зовнішнього огляду виявились фомка, плоскогубці, викрутка, рукавички та 3 ліфтові котушки», - інформує поліція.

Подальшу перевірку обставин появи у чоловіків вартісних частин підйомного механізму провели працівники Житомирського відділу поліції. Було встановлено, що затримані є жителями обласного центру, 1985 та 1988 року народження. Молодший вихідець з м. Харцизька Донецької області.

Поліція попередньо з’ясувала, що молодики встигли демонтувати 3 котушки у двох під’їздах одного з будинків, що на вул. Князів Острозьких у Житомирі, поблизу якого їх було затримано.

У рамках розпочатого кримінального провадження перевіряється причетність затриманих молодиків до інших зареєстрованих в обласному центрі фактів демонтажу частин ліфтового обладнання, які є актуальними у місті упродовж останніх двох років, - відзначають у відділі комунікації.

Чоловікам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, того ж дня в Житомирі затримали нічного злодія, який перебуває під домашнім арештом за десятки крадіжок: хотів викрасти скутер із магазину.

Житомир.info

Фото ГУНП та патрульної поліції Житомирської області:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: демонтаж злодій крадіжка поліція  
Матеріали по темі