Події

У селі Житомирської області побилися товариші: молодший не вижив

26 February 2018, 17:15

24 лютого близько другої години ночі, на номер телефону швидкої допомоги зателефонував невідомий і повідомив, що людині стало погано в селі Малосілка Бердичівського району. Коли автомобіль швидкої допомоги прибув за вказаною адресою, медики виявили труп чоловіка 1986 року народження. Про смерть чоловіка була проінформована поліція.

Про це йдеться на сайті Бердичів Вiz.

«Оперативна група поліції встановила, що в ході розпивання алкогольних напоїв компанією жителів села, між двома чоловіками виник словесний конфлікт. В результаті конфлікту один з чоловіків завдав кілька ударів по голові і тулубу іншого чоловіка. Ймовірно, це і стало причиною смерті», - йдеться на сайті.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко 26 лютого Житомир.info інформацію про подію підтвердила.

«24 лютого близько 1 години ночі, в одному з будинків села Малосілка, під час спільного розпиття спиртних напоїв виник конфлікт між місцевим жителем, 1986 р.н, та його знайомим, жителем Бердичева, 1969 р.н. Конфлікт раптовий, але перейшов у бійку, у результаті чого молодший з чоловіків отримав тілесні ушкодження, що стали причиною його смерті, за висновком судово-медичної експертизи. Підозрюваний, який наніс тілесні ушкодження затриманий в порядку статті 208. Кримінальне провадження розпочате за ч. 2. ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого 2018 року в селі Базар Народицького району Житомирської області чоловік ранив свояка ножем у ногу, потерпілий помер до приїзду швидкої допомоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ващенко поліція Бердичівський район бійка  
Матеріали по темі