Влада

​У Житомирській області випало близько 20 см снігу, водіїв закликають встановити ланцюги на колеса

28 February 2018, 10:33

27 лютого в Житомирській області спостерігалися снігопади і пориви вітру, випало близько 20 см снігу, водіїв закликають та без нагальної потреби не користуватися автотранспортом.

Про це 28 лютого повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Починаючи з учорашнього вечора та упродовж ночі на території Житомирської області спостерігався невеликий сніг з поривчастим вітром. Товщина опадів на поверхні ґрунту ставить близько 20-ти сантиметрів. Ускладнення погоди триватиме, Служба автомобільних доріг у Житомирській області звертається до учасників руху без нагальної потреби не користуватися автотранспортом, а при необхідності розпочати подорож краще скористатися залізницею», - попереджає САД.

Водіїв вантажних транспортних засобів закликають обов’язково тримати при собі ланцюги протиковзання, передній та задній гаки для буксирування та буксирувальний ремінь.

Також у Службі автодоріг звітують, що в ніч на 28 лютого шляхи області розчищали від снігу близько 50-ти працівників підрядних організацій та 35 механізмів, роботи тривають.

Як повідомляв Житомир.info, обласний центр з метеорології попереджав про снігопади найближчими днями, у ніч на 28 лютого на дороги і тротуари Житомира висипали 137 тонн піскосуміші, 20 тонн відсіву й тонну бішофіту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: снігопад прибирання  
Матеріали по темі