Події

За добу житомирські рятувальники відбуксирували з дороги «швидку», автобус та легковик

28 February 2018, 13:08

Через погодні умови житомирським рятувальникам довелося відбуксирувати з дороги «швидку», рейсовий автобус та легковик.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«27 лютого о 13:10 до служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення, що необхідна допомога рятувальників у буксируванні автомобіля швидкої допомоги. На місці події з’ясувалося, що для зручної госпіталізації хворого автомобіль, що прибув на виклик, під’їхав впритул до житлового будинку та не зміг зрушити з місця через обледенілу дорогу. Для транспортування чоловіка медики викликали іншу швидку, яка відвезла його до лікарні. Під’їзд до будинку був незручний, тому рятувальники разом із місцевими мешканцями вручну виштовхали транспортний засіб на дорогу», - повідомляють рятувальники.

Також у прес-службі ДСЕНС розповіли, що тієї ж доби фахівці виїхали для надання допомоги в с. Іванівка Житомирського району. Там рейсовий мікроавтобус перестав працювати під час руху по проїжджій частині. В салоні знаходилося 7 пасажирів. За допомогою троса рятувальники відбуксирували автобус, після чого він зміг самостійно продовжити рух. Ніхто з пасажирів не постраждав.

«У с. Бровки Перші Андрушівського району бійці ДСНС вивільнили легковик, що через перемети злетів з дороги у кювет та в’їхав у паркан приватного домоволодіння», - поінформували в управлінні ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, у Малині 22 лютого автомобіль швидкої медичної допомоги колесом потрапив у дорожню яму. Витягувати «швидку» з ями допомагали рятувальники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники дорога  
Матеріали по темі