Влада

Голова Житомирської ОДА показав ескізи майбутнього Центру реабілітації для людей з інвалідністю та учасників АТО

28 February 2018, 18:20

Влітку 2018 року на базі Центру вертебрології відкриється один з кращих в Україні Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО.

Про це 28 лютого на своїй сторінці Facebook написав голова ОДА Ігор Гундич.

«Масштабні проекти чекають на Житомирщину цьогоріч. Такий Центр реабілітації інвалідів та учасників АТО на базі центру вертебрології запрацює вже у червні. Зробимо все, аби він став одним із найкращих в Україні», - пише керівник облдержадміністрації.

Він показав ескізи майбутнього реабілітаційного центру, виготовлені житомирською фірмою «Проспект-Проект». Нагадаємо, в 2015 році керівник цієї проектної фірми Сергій Грабчук кілька місяців працював директором департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації. За проектом ПП «Проспект-Проект» у Житомирі проходить реконструкція будівлі колишнього ресторану «Смоленськ» під об’єкт громадського призначення.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні минулого року департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської облдержадміністрації уклав договір підряду з житомирською фірмою «Тетерів-Будпроект» на реконструкцію обласного медичного центру вертобрології і реабілітації по вул. Чуднівське шосе, 1 у Житомирі із застосуванням енергозберігаючих технологій на суму 12,3 млн грн. В грудні 2017 року голова облради Володимир Ширма говорив, що у Житомирі планують запустити обласний лікувальний центр вертебрології та реабілітації, на який з обласного бюджету та фонду регіонального розвитку буде спрямовано 13 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реабілітація вертебрологія Гундич  
Матеріали по темі