Політика

У Житомирі лідери партії «Основа» представили голову обласної організації, новий мобільний додаток і стратегію «2030»

1 March 2018, 13:26

27 лютого у Житомирі зустрічали лідерів політичної партії «Основа» Андрія Ніколаєнка, Сергія Таруту і Ярослава Арсірія, які прибули до міста в рамках регіонального туру партії.

Лідери «Основи» зустрілися з працівниками та керівництвом заводу «АТЕМ» та науково-виробничого підприємства «Промекс», представили голову Житомирського обласного осередку партії Тамілу Ткачук, а також презентували розроблену фахівцями доктрину збалансованого розвитку «Україна-2030» й мобільний додаток Osnova.

З головними засадами партії ознайомив народний депутат України, засновник партії «Основа» Сергій Тарута.

«Основа» – це молода політична сила. Це може виглядати надто романтично, але ми впевнені, що нам вдасться змінити країну, бо у нас є стратегія «2030» - як зробити так, щоб наша країна була краща, ніж Польща та інші країни-сусіди, щоб економіка щороку розвивалася від 10 до 15% і щоб ми сформували не менше 50% середнього класу. Щоб змінювати систему, треба влада, а для влади треба політичний інструмент – партія. І я прийняв рішення: ми не виїжджаємо з країни, тут наші діти, онуки, нехай вони навчаються і працюють в Україні», - сказав засновник партії.

Лідер партії Андрій Ніколаєнко представив голову Житомирського обласного осередку партії – Тамілу Ткачук.


«Мета сьогоднішньої зустрічі – це не тільки зустріч з потенційними прихильниками, а насамперед представлення керівника Житомирської обласної організації політичної партії «Основи» - Ткачук Таміли Андріївни. Ми як керівники партії покладаємо великі сподівання саме на Житомирщину. Згідно внутрішньопартійної соціології, яку ми робили восени 2017 року, саме Житомирська область мала найвищий запит серед громадян на нову політичну силу. На Житомирщині та Вінниччині один з найвищих рівнів з невизначених, дезорієнтованих виборців, які не знають, за кого голосувати. Щиро вірю і сподіваюсь, що за вашої підтримки Таміла Андріївна зможе розбудувати потужну партійну організацію, яка буде опиратись на реальних людей справи», - сказав Андрій Ніколаєнко.

Зі слів Таміли Ткачук, вона має економічну та юридичну освіту. 13 років тому жінка займалася бізнесом, мала свою швейну майстерню на 15 осіб, шили футболки та інші трикотажні вироби. Склалося так, що підприємиця продала свій бізнес, бо не бачила перспектив через постійні перевірки і пресинг з боку держави.

«Я втомилася боротися, здобула юридичну освіту і почала займатися вирішенням проблем таких же підприємців, як я сама. Закінчила юридичний університет ім. Ярослава Мудрого у Харкові. Ідеологія «Основи» мені близька, бо її основою є людина та її соціальний захист. Сьогодні дуже важливо не ділити їх на націоналістів і ненаціоналістів, на російськомовних і неросійськомовних, а об’єднувати людей праці, які не залишають країну, а навчають, лікують, захищають», - сказала новопредставлений керівник обласного осередку.

Лідери політичної партії «Основа» запевнили, що мають чіткий план економічного розвитку країни і відрізняються тим, що будуватимуть партію не «зверху вниз», а знизу вгору.

«Саме тому ми сьогодні, перебуваючи в Житомирі, шукаємо прихильників, з якими хочемо познайомитись через інноваційний продукт, яким є мобільний додаток для айфону чи андроїда Osnova, який наша партія презентувала минулого тижня. Завантаживши його, ви зможете приєднатись до нашої команди, спочатку на рівні прихильників, далі в якості волонтерів, активістів. Отримуючи інформацію, коментуючи та ділячись інформацією, можна заробляти бали і в подальшому стати кандидатом до районної, обласної парторганізації. Усі кандидати на посади та в депутати різних рівнів обиратимуться шляхом відкритого голосування», - розповів Андрій Ніколаєнко.

За даними нардепа і лідера партії «Основа» Сергія Тарути, зараз в Україні зареєстровано близько 360 партій, близько 320 з них - «сплячі». Їх «забронювали», щоб колись комусь продати. Політичних сил, які на виборчих перегонах можуть на щось претендувати, не більше 20. Зі слів Тарути, зараз в Україні є молоді партії, членами яких є активні цілеспрямовані «дівчата й хлопці», однак для перемоги їхньої політичної сили банально не вистачає грошей. Політична партія «Основа» має у своїх рядах достатню кількість людей бізнесу, підприємців, які за життя заробили, а тепер готові інвестувати у зміну країни.

«Для перемоги тієї чи іншої політичної сили треба три головних фактори: люди з репутацією, стратегія і фінансові ресурси. Тому ми об’єднали великий і середній бізнес і закликали змінювати країну, бо якщо країна буде банкрут, то всі будемо банкрут. Сказали їм: щоб не залежати від олігархів, давайте «скинемося» і створимо власну нову політичну силу. Зараз можу констатувати, що політична партія «Основа» має достатній фінансовий ресурс, щоб бути ні від кого не залежною», - запевнив Сергій Тарута.

Голова «Основи» Андрій Ніколаєнко переконаний: найвигідніша інвестиція – це інвестиція в Україну.

«Сьогодні одна важлива річ, яку ми говоримо бізнесменам, підприємцям, людям справи, що найвигідніша інвестиція – це інвестиція в Україну. Жодна інвестиція у свій приватний бізнес не є застрахованою, коли країна скочується у війну, дезінтеграцію та радикалізм. Не можна бути успішним у неуспішній країні, неважливо, як ти наполегливо працюєш. Я знаю людей, які наполегливо робили свій бізнес на Донбасі і в одну мить все втратили через геополітичні ігри. Тому сьогодні завдання – привести до влади людей, вмотивованих двома речами: питанням миру і економічного благополуччя. Це наша національна ідея», - сказав Андрій Ніколаєнко.

Офіс Житомирської обласної організації політичної партії «Основа» знаходиться на вулиці Велика Бердичівська, 13, у приміщенні облспоживспілки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама партія Основа  
Матеріали по темі