Політика

Військові пенсіонери та правоохоронці отримуватимуть більші пенсії, - Борислав Розенблат

1 March 2018, 15:23

З 1-го березня цього року розпочався перерахунок пенсій військовим пенсіонерам та правоохоронцям. Уже з квітня місяця вони постійно отримуватимуть більші соціальні виплати.

Про це народний депутат від Житомира, Борислав Розенблат повідомив на своїй сторінці у фейсбуці 28 лютого.

«Сьогодні, під час засідання Кабінету Міністрів, зустрічався з Міністром соціальної політики паном Ревою, щодо роз’яснення по виплатам пенсій військовослужбовцям. З 1-го березня будуть перераховані зарплати військових! Відповідно, зразу в Пенсійному фонді почнуть перераховувати пенсії з початком виплати в квітні місяці з урахуванням заборгованості за три місяці (січень, лютий, березень). Тобто, з квітня місяця цього року, військові пенсіонери отримають хороші надбавки. Працюємо далі!!!», - написав політик.

Зокрема, у Постанові№103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб» йдеться про те, що:

«Виплата перерахованих пенсій здійснюватиметься поетапно починаючи з 1 січня 2018 року у таких розмірах:

з 1 січня 2018 р. — 50 відсотків;

з 1 січня 2019 р. по 31 грудня 2019 р. — 75 відсотків;

з 1 січня 2020 р. — 100 відсотків суми підвищення пенсії, визначеного станом на 1 березня 2018 року.»

Нагадаємо, раніше Борислав Розенблат повідомляв, що військовим пенсіонерам підвищать пенсії в середньому на 1,5 тисячі гривень.

«Виявилось, що я був єдиним народним депутатом, кого хвилювало питання перерахунку. Я звернувся до Володимира Гройсмана з вимогою своїх виборців – негайно підвищити пенсії військовослужбовцям, військовим пенсіонерам, правоохоронцям. Нарешті це сталось. Дякую за розуміння та розумну позицію Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману», - зазначав Борислав Розенблат.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат  
Матеріали по темі