Влада

За минулий рік нова заступниця мера Світлана Ольшанська встигла попрацювати в трьох КП Житомирської міськради

2 March 2018, 13:39

Нова заступниця мера Житомира Світлана Ольшанська 1 березня оприлюднила декларацію кандидата на цю посаду.

Власної нерухомості у декларантки немає, її чоловікові з жовтня 2011 року належить 1500 кв.м землі в селищі Новогуйвинське Житомирського району. Родина проживає в Житомирі, в квартирі загальною площею 43,16 кв.м., яка належить Ольшанській Ользі Іванівні.

У власності Світлани Ольшанської з квітні 2011 року є автомобіль Volkswagen Golf 2007 р.в., яким користується й її чоловік, а йому належить ЗАЗ-968 М 1994 р.в.

Минулого року Світлана Ольшанська працювала у трьох комунальних підприємствах Житомирської міської ради, де й отримувала зарплату «за основним місцем роботи»: 9 тис. 681 грн – в КП «Агентство з управління майном»; 59 тис. 978 грн – КП «Регулювання орендних відносин»; 96 тис. 970 грн – КП «Парк». Чоловік Олександр Ольшанський отримав 119 тис. 741 грн зарплати в головному управління ДФС в Житомирській області та 50 тис. грн доходів від відчуження рухомого майна.

Готівкою Світлана Ольшанська декларує 6 тис. євро, її чоловік – 88 тис. гривень.

Декларацію перед звільненням з посади директора КП «Парк» Ольшанська опублікувала також 1 березня. За два місяці цього року, з 1 січня по 28 лютого, директор комунального підприємства отримала 31 тис. 970 грн зарплати.

Нагадаємо, основний напрямок роботи Світлани Ольшанської на посаді заступника мера – надходження коштів до міського бюджету. За її призначення заступником на сесії 1 березня проголосував 31 депутат.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 1 березня депутати проголосували за звільнення заступника мера Матвія Хренова та призначення заступниками мера Світлани Ольшанської та Вікторії Краснопір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ольшанська декларація  
Матеріали по темі