Політика

У Житомирі переобрали голову обласної організації ВО «Свобода»

4 March 2018, 15:02

У Житомирі на звітно-виборчій конференції Житомирської організації ВО «Свобода» 3 березня переобрали голову обласної організації. З 2010 року обласний осередок партії очолює депутат обласної ради Сидір Кізін. За його словами, за ці роки гасла «Свободи», які раніше сприймались, як щось радикальне та мало не екстремістське, тепер знаходять широкий відгук у суспільстві.

«Ми не йшли за тим, що хоче чути виборець, як те робили інші політичні проекти в гарних політичних обгортках. Ми говорили правду. Тоді вона була непопулярною. Але згодом склалась ситуація коли фактично наші ідеї, правильні ідеї українського націоналізму, вони поширились суспільством. Наслідком в тому числі була і Революція Гідності. Вона відбувалась саме під цими гаслами. І «Свобода» була авангардом цієї революції»,- сказав голова фракції ВО «Свобода» в Житомирській обласній раді Сидір Кізін.


Звітно-виборчу конференцію у Житомирі відвідав також народний депутат України Михайло Головко. За словами депутата-свободівця, житомирська організація – одна з найкращих та найпотужніших в Україні. Саме тому дуже важливо, щоб її очолювала людина, яка зможе повести однодумців за собою.

«Житомирську організацію ми вважаємо однією з найкращих організацій. Ми на неї дуже сильно розраховуємо. Це організація, яка себе проявила дуже активно під час Майдану, під час волонтерських дій під час війни на сході, коли вони допомагали нашим солдатам. Тоді Житомир проявив себе однимз найкращих. Я вважаю, що організація має великий потенціал і вона себе ще до кінця не розкрила. Вона може бути набагато потужнішою та сильнішою. На це ми розраховуємо. звісно, що велику місію покладено на керівника Житомирської організації Сидора Кізіна який вміло справляється із цим. Він не тільки націоналіст, патріот, прекрасний батько та чоловік для своєї дружини. До того ж він є професіоналом як юрист, як досвідчений політик, який себе гідно зарекомендував на займаній посаді, будучи головою Житомирської ОДА в 2014 році. Це показує, що з такими кадрами «Свобода» - це дуже сильна організація», - переконаний народний депутат України Михайло Головко

Присутні свободівці одноголосно переобрали головою обласної організації ВО «Свобода» Сидора Кізіна. Обіймати цю посаду він буде впродовж наступних двох років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Свобода" Кізін конференція партія  
Матеріали по темі