Події

У Житомирській області майже на 2 години обмежили рух поїздів через знайдений підозрілий пакунок біля залізничних колій

5 March 2018, 14:51

Уранці 5 березня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення під металевою шафою сигнальної установки підозрілого пакунка. Експерти вибухотехнічної служби поліції знешкодили знахідку, що, як з’ясувалось, небезпеки не становила.

Про це інформує прес-служба головного управління Нацполіції у Житомирській області.

«Повідомлення про знахідку надійшло до поліції близько 9:30 від працівника залізниці. За словами чоловіка, неподалік с. Демчина він помітив під металевою релейною шафою сигнальної установки, на відстані близько 4 м від рейок, коробку, загорнуту в поліетиленовий пакет. На місці події працювали слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції області. Поліцейські тимчасово обмежили доступ до потенційно небезпечної території та проводили її обстеження. Також було обмежено рух залізничного транспорту упродовж 1,5 години», - йдеться у повідомленні.

Пакунок вибухотехніки знешкодили. Встановлено, що небезпечних речовин та предметів у ньому не було. Всередині виявилась картонна тара.

«Правоохоронці нагадують громадянам: у разі виявлення підозрілих пакунків, валіз, нічийних іграшок, ґаджетів тощо не варто їх рухати, піднімати, заглядати всередину. Негайно зателефонуйте за номером «102» та повідомте про свою знахідку. Цим ви можете вберегти своє життя та оточуючих. Будьте пильні!», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2017 року на коліях залізничного вокзалу Житомира виявили два снаряди, рух потягів був призупинений. А увечері 25 липня у Новограді-Волинському неподалік залізниці випадкові перехожі виявили сумку з боєприпасами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція залізниця Бердичівській район  
Матеріали по темі