Події

На перехресті у Житомирі автомобіль поліції зіштовхнувся з BMW, на місце ДТП приїхали три «швидкі»

5 March 2018, 17:26

У Житомирі 5 березня близько 17:00 на перехресті вулиць Шевченка та Ріхтера сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля поліції та BMW.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На перехресті вулиць Святослава Ріхтера та Шевченка сталася ДТП за участю автомобіля поліції та BMW. Наразі відомо, що автомобіль BMW рухався у напрямку центра, по вулиці Ріхтера, а поліцейський – по вулиці Шевченка. На місце події приїхали три швидкі медичні допомоги. Також за словами пасажирки BMW, вони їхали на зелене світло і буквально перед перехрестям помітили, як поліцейський автомобіль включив мигалки. В автомобілі BMW знаходилась дитина», - розповіла свідок події.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області інформацію про ДТП підтвердили.

«Близько 17:00 на перехресті Ріхтера та Шевченка сталася ДТП. Учасниками події є службовий автомобіль поліції Toyota Prius та BMW. Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, там зараз є «швидкі». Також встановлюються всі обставини події, про які буде повідомлено додатково», - сказав речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, на перехресті вулиць Грушевського та Перемоги у Житомирі 6 листопада 2017 року зіштовхнулися поліцейська Toyota Prius та Mitsubishi.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція БМВ ДТП Шевченка Ріхтера  
Матеріали по темі