Події

Поліція розслідує причини отруєння 8 людей, у Бердичеві оголосили жалобу

6 March 2018, 11:39

У приватному будинку в Бердичеві виявили тіла 8 загиблих людей, в тому числі двох дітей.

Це сталося ввечері 5 березня у квартирі одноповерхового житлового будинку барачного типу. Першими про лихо дізналися родичі і сусіди родини, коли упродовж тривалого часу не могли додзвонитися господарям.

Під час брифінгу 6 березня начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко розповів, що у будинку, де загинули люди, працювало пічне опалення, а у квартирі була розпечена груба. За попередньою інформацією люди отруїлися чадним газом. Але остаточну причину смерті людей встановлять під час експертизи.


«Було встановлено, що у 2-кімнатній квартирі барачного типу знаходиться 8 трупів місцевих мешканців. З них 6 дорослих, 2 дітей. Діти 2014 і 2017 року народження. Це чоловік, дружина, син, донька, діти – онуки господарів, дівчина сина і сусідка, яка зайшла до них. Основна причина – це порушення правил пожежної безпеки. Але разом з тим, разом зі слідством буде встановлюватися діяльність чи бездіяльність, в тому числі, посадових осіб, які відповідають за наглядом: це і працівники ЖЕКів, і газові працівники, які мали оглядати всі приміщення, які опалюються, які у них димоходи, в якому стані», - зазначив Вячеслав Печененко.

За фактом загибелі людей поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). У Бердичеві 6 та 7 березня оголосили 2-денний траур за загиблими.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 5 березня до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одній з квартир Бердичева тіл 8 людей, серед яких двоє маленьких дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів Печененко поліція отруєння  
Матеріали по темі