Події

Пожежні врятували у Коростені 25-річну матір з донькою: відчувши запах диму, жінка заховалася в дальній кімнаті

6 March 2018, 12:34

6 березня о 04:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхівки у м. Коростень.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Власниця помешкання прокинулася вночі від їдкого запаху диму. Вона відразу ж розбудила свою малолітню доньку, закутала її в простирадло та, перейшовши у дальню кімнату, викликала рятувальників. Аби потрапити всередину оселі вогнеборцям довелося вибити двері. Через сильну задимленість у помешканні бійцям ДСНС довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для гасіння загоряння. Під час проведення розвідки всередині квартири ланка газодимозахисної служби виявила в дальній кімнаті квартири 25-річну матір та її 6-річну доньку. Осередок загоряння знаходився на кухні – горіли меблі, що стояли біля розетки, яка іскрила та плавилась», - йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, вогнем знищено шафу на кухні та пошкоджено 2 кв. м стіни. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

«За попередньою інформацією пожежа виникла внаслідок короткого замкнення в розетці. Зі слів жінки, ввечері напередодні вона вже відчувала неприємний запах плавленої ізоляції електродроту. Остаточні обставини події наразі встановлюються фахівцями», - зазначили у прес-службі ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2018 року в Житомирі сталася пожежа, під час якої жінці з немовлям довелося вистрибнути з вікна, щоб урятуватися з охопленого вогнем будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Коростень пожежа багатоповерхівка  
Матеріали по темі