Події

Житомирські рятувальники розповіли подробиці пожежі в будинку на вулиці Чуднівській

6 March 2018, 14:37

По вулиці Чуднівській у Житомирі 6 березня сталася пожежа у двоповерховому будинку.

Керівник сектору зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України у Житомирській області Оксана Ковальчук у коментарі Житомир.info сказала, що потерпілих на пожежі немає.


«Близько 12:26 пожежні отримали інформацію про те, що по вулиці Чуднівській горить двоповерховий будинок на двох господарів. Попередньо відомо, що згорів дах, пошкоджене перекриття та домашні речі. На місці події станом на 14:20 працює три одиниці техніки. Рятувальники проводять промивання та розбирання конструкцій. Також попередньо відомо, що в мансардній частині, де мешкали квартировинаймачі, яких на момент пожежі дома не було, тлів матрац. Господарі, почувши запах диму, винесли його на вулицю, але, очевидно, ще тліло щось з речей. За словами господарів, на момент загорання опалення у будинку було відімкнуте», - сказала Оксана Ковальчук.

Сусіди погорільців також розповіли журналісту Житомир.info, що в приміщенні на другому поверсі, звідки почалося загорання, жили квартиранти – троє чоловіків. Вранці 6 березня вони пішли з дому, а через кілька годин після цього почалася пожежа.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня біля водоканалу по вулиці Чуднівській у Житомирі загорівся будинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чуднівська пожежа Ковальчук ДСНС  
Матеріали по темі