Влада

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич став лауреатом програми «Людина року – 2017»

6 March 2018, 16:30

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич став лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року – 2017».

Списки лауреатів 22-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2017» (по три в кожній номінації) опубліковані на сайті програми.

«Генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року» повідомляєзасобам масової інформації, що 16 січня 2018 р. підведені підсумки експертного опитування за 2017 рік та доводить до відома громадськості імена кращих українських професіоналів, які за свої досягнення у 2017 році визначені лауреатами 22-ї загальнонаціональної програми «Людина року – 2017». Урочиста церемонія вручення Премії «Людина року – 2017» відбудеться 24 березня 2018 року в Національній опері Україн», - йдеться у повідомленні.

Голова Житомирської облдержадміністрації став лауреатом в номінації «Регіональний лідер року». Крім Ігоря Гундича претендентами на перемогу в цій номінаціє є голова Київської облдержадміністрації Олександр Горган та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року мер Житомира Сергій Сухомлин був серед лауреатів премії «Людина року-2016» в номінації «Міський голова року», але переможцем став мер Краматорська Андрій Панков.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич лауреат  
Матеріали по темі