Місто

​У Житомирі матерів та дружин загиблих в АТО бійців привітали з 8 березня

7 March 2018, 10:22

6 березня в Домі української культури представники влади, діячі культури та мистецтв вітали матерів та дружин загиблих учасників АТО з нагоди Міжнародного жіночого дня - 8 Березня.

Про це 7 березня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Захід організували Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із управлінням культури міської ради. Заступник міського голови Вікторія Краснопір передала жінкам вітання зі святом від Житомирського міського голови Сергія Сухомлина та побажала учасникам заходу здоров’я, Божого благословення, спокою і затишку в родинах», - інформує мерія.

«Всупереч невідступаючій зимі, всупереч холоду нехай прийде весна у ваші душі, ваші серця», - сказала Вікторія Краснопір.

Вітальні листівки від міського голови, квіти та запрошення до Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені І.Кочерги отримали матері та дружини загиблих учасників АТО.

За інформацією прес-служби, напередодні відбулося привітання матерів та дружин загиблих Героїв в обласному військовому комісаріаті. Свято організували спільно із міським військоматом працівники управління культури міської ради. Музичні вітання для гостей дарували працівники міського Палацу культури.

Як повідомляв Житомир.info, цього року українці відпочиватимуть з 8 по 11 березня,в ці дні у Житомирі та області майже без опадів та періодично сонячно.

Житомир.info

Фото прес-служби Житомирської міськради:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: 8 березня учасник АТО  
Матеріали по темі