Події

За добу житомирські рятувальники витягнули зі снігових заметів чотири вантажівки та «швидку»

7 March 2018, 13:58

6 березня близько 19:25 до служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги у відбуксируванні.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«За попередніми даними, автомобіль екстреної медичної допомоги повертався з виїзду і забуксував у сніговому заметі. У салоні «швидкої» знаходилися 2 працівники та хворий, якого транспортували до лікарні. Прибувши на виклик, рятувальники під’єднали автомобіль тросом до пожежної техніки підвищеної прохідності та відтранспортували її на безпечну ділянку автодороги», - йдеться у повідомленні.

«Ще чотири вантажних автомобіля через ускладнення погодних умов (ожеледицю) упродовж доби потрапили у снігові замети. Зокрема, поблизу с. Левків Житомирського району та двічі в обласному центрі рятувальники за допомогою лебідки і пожежного автомобіля відбуксирували транспортні засоби на проїжджу частину дороги, де вони змогли продовжити свій рух самостійно. Ніхто з пасажирів не постраждав. А коростишівські бійці ДСНС надавали допомогу водієві вантажівки DAF, яку через погодні умови занесло на одній із вулиць райцентру, і вона разом з причепом зупинилася поперек дороги. Бійці ДСНС, під’єднавши трос до пожежного автомобіля та фури, відбуксували останню на проїжджу частину дороги», - зазначили рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби з 2 на 3 березня рятувальники вивільнили зі снігових заметів у Житомирській області 6 одиниць техніки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень рятувальники сніг замети ДСНС  
Матеріали по темі