Події

Рятувальники витягли з води двох рибалок, які провалилися під лід на річці у селищі Житомирської області

11 March 2018, 10:55

11 березня о 8:36 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в смт Ємільчине на р. Уборть тонуть 2 рибалок.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю рятувальників до місця пригоди було встановлено, що у воді, на відстані близько 15 м від берега знаходяться двоє чоловіків. Вони тримались за крижину та були майже по шию у воді. Бійці ДСНС викликали «швидку допомогу», після чого проклали від берега до пролому на кризі трьохколінну драбину. Двоє рятувальників тримали її з берега, а третій поповз по ній до потопаючих. Діставшись до пролому, він простягнув одному з рибалок рятувальну мотузку, якою бійці ДСНС підтягнули його до берега. З іншим потопаючим рятувальник повертався з водойми по драбині. Лід постійно тріщав під ними, однак, на щастя, вони не провалились. На березі врятованих одразу передали до рук медиків. Обоє рибалок перебували у стані шоку. 63-річного чоловіка госпіталізовано до Ємільчинської центральної районної лікарні, а його 37-річний товариш від госпіталізації відмовився», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2018 року з р. Случ у селі Стара Чорторія Любарського району рибалки витягнули з води чоловіка, який повертався додому та провалився під лід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ємільчине ДСНС рятувальники рибалки  
Матеріали по темі