Події

На трасі Київ-Ковель у Житомирській області фура наїхала на віз, одна людина загинула

12 March 2018, 11:42

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 11 березня на автодорозі Київ-Ковель в Олевському районі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо з’ясовано, що близько 20.20 год. на 229 км автодороги Київ-Ковель водій вантажного автомобіля Renault Premium, 36-річний житель Волині, рухаючись у напрямку столиці, не врахував темної пори доби, не вибрав безпечної швидкості руху, у результаті чого не впорався з керуванням та здійснив наїзд на гужову повозку, яка рухалася у попутному з ним напрямку», - інформують правоохоронці.

Унаслідок ДТП постраждали пасажири повозки.

«44-річний житель с. Кишина Олевського району з отриманими травмами був госпіталізований. Врятувати життя 54-річному жителю цього ж села медикам не вдалося. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув дорогою до медичного закладу. Усі обставини та причини, що призвели до дорожньої пригоди, правоохоронці з’ясовують у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження», - повідомили у прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня 2017 року на 191 км автошляху Київ-Чоп, поблизу повороту на с. Соколів Пулинського району Житомирської області, підвода потрапила у ДТП з Mercedes і Toyota: загинув візник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гужова повозка вантажівка ДТП поліція  
Матеріали по темі