Економіка

PEOPLEnet вже у Житомирі

16 April 2008, 10:20

PEOPLEnet – лідер революції швидкісного мобільного Інтернету в Україні, офіційно оголошує про підєднання до мережі ще 15 міст нашої країни протягом 60 днів. Житомир – вже на зв‘язку!

 Інші міста в цьому списку – Луганськ, Херсон, Маріуполь, Полтава, Кременчук, Черкаси та інші.

На новому етапі розвитку PEOPLEnet буде фокусуватись на задоволенні потреб своїх клієнтів у свободі та зручності.

«Нова стратегія PEOPLEnet дозволить нашим клієнтам відчути себе вільними в повному сенсі цього слова, – говорить Цвіка Пакула, генеральний директор PEOPLEnet. – Житомир належить до найдавніших історичних і культурних міст України є стратегічно важливим  транспортним вузлом, що з‘єднує столицю країни з багатьма містами України і близького зарубіжжя. Ресурсний потенціал разом з історичними традиціями, духовністю, культурою Житомирщини здатний забезпечити здійснення успішної високоефективної господарської та інвестиційної діяльності. Досягнення цієї мети потребує високого рівня комунікацій і високого ступеня забезпеченості актуальною і різноманітною інформацією. Ми впевнені, що зможемо надати населенню доступ до такої інформації».

 «PEOPLEnet в першу чергу зосереджується на потребах користувачів у вільному доступі і свободі комунікацій завдяки всесвітній мережі Інтернет. Підприємництво набуває дедалі більшого соціального і економічного значення. На Житомирщині існують доволі відомі бізнес-асоціації, що опікуються питаннями малого бізнесу, діє Координаційна рада по роботі з малим бізнесом при міській раді, програма розвитку області та розвитку малого підприємництва. В сучасному житті важко собі уявити ведення бізнесу без Інтернету. Це стосується не тільки бізнесу, а й сучасного життя взагалі, - зазначає Йоав Рос, директор з маркетингу PEOPLEnet. - PEOPLEnet робить доступ до Інтернету простим і зручним, ось чому він продовжує очолювати революцію швидкісного мобільного Інтернету в Україні».

«PEOPLEtalk» – пропозиція для тих, хто бажає розмовляти по максимуму, звільнитися від обмежень та завжди мати зв\'язок та високошвидкісний Інтернет в будь якому місці .

PEOPLEnet – національний провайдер телекомунікаційних послуг, лідер революції швидкісного мобільного Інтернету в Україні. PEOPLEnet став першим 3G оператором в Україні з мережею, що має найширше покриття швидкісного мобільного Інтернету (в сенсі території та населення). PEOPLEnet також пропонує передові послуги голосового мобільного та фіксованого зв’язку, а також послугу «2 номери в одному телефоні» (мобільний та фіксований).

«PEOPLEsurf» – перевірити електронну пошту, «походити» по сторінкам в Інтернеті, подивитися розклад сеансів в кінотеатрах, вивчити географічну карту або знайти адресу найближчого магазину віднині просто, адже Інтернет є всюди. PEOPLEnet змінює загальноприйняту уяву про робоче місце!

«PEOPLEwork» – можливість займатися своїми справами, вирішуючи найважливіші питання в будь якому місці в будь який час.

Унікальність тарифів PEOPLEnet – це «тарифний конструктор», який дозволяє кожному клієнту створити свій власний тарифний план. 

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі