Події

На Корбутівці в Житомирі робітники знайшли в привозній землі міну й викликали піротехніків

12 March 2018, 16:54

12 березня група піротехнічних робіт УДСНС у Житомирській області знищила виявлений у Житомирі вибухонебезпечний предмет.

Про це 12 березня написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«Під час проведення будівельних робіт на приватній території робітники виявили у привозному насипному ґрунті предмет, що був зовні схожий на боєприпас. По прибуттю на виклик рятувальники ідентифікували знахідку як 82-міліметрова мінометна міна часів минулих війн», - інформує сайт.

У прес-службі УДСНС Житомир.info уточнили, що стару міну виявили 10 березня по проїзду Шпаковському (колишньому Цюрупи) на Коробутівці, на місці нового будівництва.

«Минулого тижня схожа подія мала місце в селі Довжик Житомирського району. Там у привезеній для будівництва землі виявили артилерійський снаряд. Вибухонебезпечні предмети знищуються за межами міста на полігоні», - пояснили у прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, за декілька днів лютого 2018 правоохоронці вилучили в 6 районах Житомирщини гранати, вогнепальну та холодну зброю і різнокаліберні набої, що незаконно зберігали громадяни.

Житомир.info

Фото УДСНС:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міна боєприпас граната снаряд УДСНС  
Матеріали по темі