Культура

​Студія вишивки «Я - українець» представила колекцію сучасного національного вбрання у Житомирі

12 March 2018, 17:08

У «Гнатюк Ар Центрі» в Житомирі відбувся показ сучасного одягу від студії вишивки «Я - українець». Організатори свята презентували глядачам колекції вишитого вбрання у трьох стилях: класичному, вечірньому та етно. Родзинкою показу став family look.

«Ми сьогодні представили чотири виходи суконь «Я - українець». перший вихід був класика від «Я - українець» - це ті сукні, які найбільше полюбилися нашим клієнтам. Другий вихід - етностиль, третій вихід - вечірні сукні, і четвертий - family look. Український одяг - це завжди модно, гарно, щоб українські дівчата не соромилися одягати вишиванки, щоб вони гордилися, що вони українки і вдягали їх у повсякденному житті, і вечірні сукні на свята», - розповідає засновниця студії вишивки «Я - українець» Тетяна Білоус.


Над створенням національних луків працювали професійні дизайнери та майстрині вишивальниці студії «Я - українець». На сукенках та сорочках останні зобразили хрестиком, гладдю та бісером здебільшого геометричні та рослинні орнаменти, позаяк саме вони притаманні Поліському краю. У якості ж моделей на імпровізованому подіумі - волонтери, учасниці конкурсів краси, вихованці центру позашкільної освіти ім. О. Разумкова та навіть футболісти. Окрім цього, фешн-показ організатори поєднали із розважальною програмою: піснями, танцями та виступами акробатів. Від побаченого, зізнаються глядачі, у захваті.

«Враження просто переповнюють, правда. Така прекрасна атмосфера, сімейна, дружня, тепла, і дійсно, сьогодні таке свято української краси. Сьогодні кожна жінка намагається мати у своєму гардеробі щось таке надзвичайне. Тому що український одяг - це самобутній, неповторний одяг, такого більше ніде не знайдеш», - ділиться директор ЦПО ім. О. Разумкова Олена Боровська.

«Ми сьогодні дійсно побачили свято, свято української вишиванки. Надихнулися таким патріотизмом, такою красою. Ми замовляли у студії і дитячі вишиванки для хлопчиків та дівчаток, і для дорослих ми замовляли. Я сьогодні теж у вишиванці , яку я замовила у студії «Я - українець», - зізнається директор Бердичівського дитячого садочку №15 Неля Ковтун.

«Все вдалося, вони великі молодці. Спланували таку шоу-програму, поєднавши її з виступами моделей, розповідями про кожну з моделей, поєднавши з виступами наших зіркових дітей: Артем Кондратюк, бердичівська студія акробатики. Колекція не поступається абсолютно виробам від відомих брендів», - запевняє представник «Гнатюк Арт Центр» Тетяна Пелех.

По завершенні модного показу вироби з колекції можна було приміряти, придбати та зробити замовлення. А тих, хто не був на заході, але хоче мати у своєму гардеробі унікальне, автентичне й водночас модне українське вбрання, студія вишивки «Я - українець» запрошує у гості на Київську, 28 у Житомирі. Адже «Українське – найкраще!».

«Люди можуть придбати та поміряти, у нас в Житомирі є магазин, знаходиться на Київській, 28. Туди люди можуть прийти і придбати, що їм сподобалось», - запрошує у гості засновниця студії вишивки «Я - українець» Тетяна Білоус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Gnatyuk Art Center  
Матеріали по темі