Політика

Борислав Розенблат вручив 5 нагород Верховної Ради медикам Житомирського обласного госпіталю ветеранів війни

12 March 2018, 17:38

Вітання від Борислава Розенблата приймали медики обласного госпіталю ветеранів війни. У Бердичеві народний депутат України вручив 5 грамот Верховної Ради України лікарям, які займаються реабілітацією військовослужбовців.

Нагрудним знаком «Знак пошани» нагородили також і головного лікаря госпіталю Павла Журбенка. Військовослужбовці, які проходили тут реабілітацію, не приховують слів вдячності.


«На сьогодні я проходжу у вас стаціонарне лікування і вже на собі бачу, що зроблено і яке відношення колективна до своєї роботи», - сказав військовий комісар Житомирського обласного військового комісаріату Юрій Колісниченко.

Щороку у госпіталі проходять реабілітацію тисячі ветеранів війни, у 2016 році тут відкрили спеціальний центр неврологічної допомоги та психологічної реабілітації учасників АТО.

«Нашому госпіталю з реабілітації ветеранів 70 років, нагорода знайшла своїх героїв, і ми сьогодні приїхали для того, щоб привітати всіх людей, нагородити від імені Верховної Ради України, побажати їм успіхів і продовження тяжкої наполегливої праці. Я дуже радий, що сьогодні госпіталем , який є одним із найкращих у плані реабілітації, сьогодні керує така знана людина, яка сама відчувала, як повинно це відбуватися. З 2014 року Павло Журбенко робив все для того, щоб змінити не тільки обладнання, а змінити саму практику. Я вдячний, що є такий колектив, що є такий госпіталь і є такий керівник, для якого це не просто робота, а це його душа», - сказав нардеп Борислав Розенблат.

«Грамота Верховної Ради – це найвища нагорода Верховної Ради. І те, що відзначено одразу 5 людей в госпіталі за свою діяльність – це і престижно, і відповідально, і, звісно, буде накладати відбиток у роботі на подальше, тому що потрібно розвиватися і є до чого прагнути», - прокоментував отримання нагород головний лікар КУ "Обласний госпіталь ветеранів війни" Павло Журбенко.

У госпіталі розповідають: Борислав Розенблат не перший рік підтримує військовослужбовців і купує устаткування для закладу.

«Борислав Соломонович не просто приїхав привітати грамотою, а з цим народним депутатом робота йде з 2014 року. Він допоміг госпіталю і з фізобладнанням, все, що стосується АТО і реабілітації учасників АТО, знаходиться під постійним його патронатом. Також Борислав Соломонович підтримує громадські об’єднання. Ви ці факти дізнаєтеся від нас, тому що людина не дуже хоче на цьому піаритися. Він просто робить свою роботу. Тому хотілося б окремо подякувати Бориславу Соломоновичу за цю його не афішовану роботу, яку він проводить», - сказав Павло Журбенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Розенблат  
Матеріали по темі