Новини компаній

Агентство нерухомості Park Lane: вигідні сторони для потенційних покупців

13 March 2018, 10:27

Вирішили придбати нерухомість у Києві? Перш ніж наважитися на самостійні пошуки і оформлення угоди, пропонуємо проаналізувати можливі ризики. Чи варто співпрацювати з професіоналами, допоможуть зрозуміти переваги купівлі квартири через агентство нерухомості Park Lane.

Переваги купівлі нерухомості в Україні через агентство Park Lane

Процес купівлі нерухомості у Києві передбачає багато дрібних нюансів і потребує максимальної зосередженості. Самостійна реалізація подібного заходу супроводжується великою кількістю ризиків. Саме тому більшість людей, які підшукують оптимальні варіанти житла у столиці, звертаються до професіоналів у цій справі.

Агентства нерухомості надають якісну та оперативну допомогу в усіх питаннях стосовно придбання квартир чи будинків в Києві або передмісті. Але для того щоб бути впевненим у професійності посередника, потрібно обирати для співпраці компанію з перевіреною репутацією та достатнім досвідом роботи. З 2006 року одним з найкращих агентств нерухомості є Park Lane. Його співробітники мають відмінні рекомендації у сфері укладання угод купівлі-продажу житла та інвестиційного консалтингу.

Купуючи нерухомість через агентство Park Lane, клієнти отримують декілька безумовних переваг.


Велика база об’єктів нерухомості

АН веде власну базу з безліччю варіантів житла у різних районах міста. Вона постійно поповнюється свіжими пропозиціями, які не завжди можна знайти на звичайних дошках об’яв, сторінках інтернет-ресурсів і у газетах.

Клієнт повинен просто повідомити про свої побажання агенту, заздалегідь уточнивши значущі моменти. Якщо є деяка невпевненість щодо ідеальних критеріїв, в агентстві допоможуть правильно розставити пріоритети. Надалі кваліфікований ріелтор підбере і запропонує найбільш цікаві та вигідні об’єкти у конкретному випадку, продемонструє їх фотознімки, розповість про особливості планування.

Після цього співробітник Park Lane буде супроводжувати потенційного покупця за вказаними адресами. Варто відзначити, що перегляд квартир влаштовується безкоштовно. Те ж саме стосується і консультацій, пов’язаних з безпосередньою процедурою купівлі. На відміну від власників, агенти не приховують достовірної інформації про житло, вказують на нюанси і можливі недоліки: заборгованість з оплати комунальних послуг, стан комунікацій і т. п.


Прозорість та безпека угоди

Усі об’єкти нерухомості, виставлені на продаж, ретельно перевіряються командою АН. Цей факт повністю виключає ризик потрапляння клієнта на шахрайські схеми непорядних продавців. До речі, статистика свідчить, що останнім часом така неприємність дуже часто трапляється з необізнаними покупцями, які оформлюють угоду самостійно.

Перевірка відбувається наступним чином:

  • встановлюється право власності, яке підтверджують офіційні документи (свідоцтво про власність, договори про купівлю/продаж, дарування, державна реєстрація);
  • збирається інформація про попередніх мешканців;
  • аналізуються угоди, які вкладалися з даним майном;
  • відстежується наявність різних обтяжень, ускладнюючих продаж (арешт, застава, кредит, незаконне перепланування).

На сайті https://parklane.ua/uk нерухомість, яка представлена у базі агентства, підлягає суворому експертному оцінюванню з урахуванням багатьох важливих факторів. За необхідності заявлена вартість переглядається. Це є гарантією адекватної і обґрунтованої ціни об’єкта, що виключає зайві фінансові витрати для покупця.



Повний документальний супровід

Кожна юридична угода – це в першу чергу збір та робота з цілою купою обов’язкових супутніх документів. Від їх правильної підготовки, складання і своєчасної реєстрації у відповідних інстанціях залежить швидкість оформлення купівлі квартири в Києві. Співробітники агентства нерухомості, які мають за плечима великий багаж правових знань, справляються з подібним завданням на «відмінно». Це дозволяє клієнтові стати власником житла в максимально стислі терміни майже без прикладання будь-яких зусиль.

Особлива увага приділяється головному документу, підтверджуючому законність передачі права власності, – договору купівлі-продажу. В ньому обов’язково вказують:

  • реквізити кожної зі сторін;
  • технічні характеристики, адресу та інші дані про об’єкт нерухомості;
  • ціну продажу і суму внесеного авансу;
  • порядок розрахунків.

На фінальному етапі дуже уважно перевіряються усі пункти документу і правильність наданої інформації. Безпечний процес передачі коштів за нерухомість відбувається в момент підписання і завірення основного договору нотаріусом.

Співпраця з агентством Park Lane за невисокий комісійний відсоток дасть можливість зберегти цінні для кожної людини речі – час, гроші та нерви. В надійності угоди, яка буде укладена за допомогою ріелторів компанії, не варто сумніватися. Звернення до професіоналів – найрозумніше рішення при будь-яких обставинах за відсутності власного досвіду.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі