Суспільство

​Власники банківських карток можуть купувати товари у розстрочку без довідок

13 March 2018, 13:08

Житомиряни можуть одержати новий гардероб, побутову техніку, смартфони вже зараз, а розраховуватися згодом.

Мільйони товарів у розстрочку доступні у магазинах-партнерах ПриватБанку через сервіси “Оплата частинами” і “Миттєва розстрочка”.

Сервіс “Оплата частинами” дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів у магазині. Для оформлення послуги потрібна лише картка “Універсальна” (“Універсальна ГОЛД”) ПриватБанку. Товар або послугу клієнт отримує відразу, а оплату вносить щомісяця рівними частинами на свою банківську картку.

Жодні комісії чи переплати будуть відсутні, якщо покупець розраховуватиметься щомісяця власними коштами.

Дороговартісні товари можна “розбивати” на більш тривалий строк - до 24 місяців, оформивши “Миттєву розстрочку”. Плата за сервіс становить 2,9% від суми купівлі та списується разом із щомісячним платежем за сервісом.

“Протягом січня 2018 року на Житомирщині клієнти ПриватБанку придбали в оплату частинами майже 665 одиниць товару на суму майже 8 млн грн. За допомогою сервісів клієнти купують різні товари - від техніки, одягу до спецобладнання. Це зручно, бо потрібними товарами можна користуватись уже в день оформлення розстрочки, а виплачувати поступово потім”, - розповів керівник напрямку “Оплата частинами” Житомирського РУ ПриватБанку Артем Словачевський.

Щоб дізнатися про доступну суму для оформлення розстрочки, достатньо відправити SMS на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua. Доступний ліміт також можна подивитися самостійно у Приват24, в терміналі самообслуговування, у мобільному додатку “Oплата чaстинами”.

Переглянути детальніше інформацію про магазини-партнери ПриватБанку з сервісу “Oплата чaстинами” можна на сайті chast.privatbank.ua.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама ПриватБанк  
Матеріали по темі