Події

В одній з квартир двоповерхового будинку житомирські рятувальники виявили тіло 37-річного чоловіка

14 March 2018, 12:46

14 березня о 07:38 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир двоповерхового багатоквартирного житлового будинку в м. Олевськ.

Про це повідомила одна з його мешканок, яка, йдучи вранці на роботу, відчула запах диму у під’їзді, – пише прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«На місці подій бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла на першому поверсі будинку. Так як вхідні двері квартири були замкнені, а на вигуки вогнеборців ніхто не відповідав, то вони потрапили всередину квартири через вікно. Там спостерігалося сильне задимлення та в одній із кімнат горіли речі домашнього вжитку. На полу біля палаючого дивану рятувальники виявили 37-річного власника квартири без ознак життя. О 07:50 пожежу локалізували та о 08:05 – ліквідували. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті на площі 15 кв. м. На ліквідацію загоряння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня у приватному дерев’яному житловому будинку в смт Ємільчине рятувальники виявили тіло 62-річної власниці будинку без ознак життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Олевськ рятувальники  
Матеріали по темі