Події

​Збита мікроавтобусом житомирська школярка в лікарні у важкому стані, за фактом ДТП проведуть експертизу

16 March 2018, 15:44

За фактом дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Вільський шлях у Житомирі, у якій постраждала 10-річна дівчинка, проведуть дорожньо-технічну експертизу.

Про це у коментарі Житомир.info 16 березня розповіла речник головного управління Національної поліції в Житомирській області Алла Ващенко.

«Ступінь провини водія буде визначений після проведення дорожньо-технічної експертизи. Нині відомо, що близько 10.25 15 березня водій автомобіля Fiat, житомирянин 1978 року народження, рухаючись від проспекту Миру по вулиці Вільський шлях, здійснив наїзд на малолітнього пішохода 2008 року народження. Дівчинка перебігала проїзну частину поза межами пішохідного переходу справа наліво по ходу руху автомобіля. Дитина отримала тілесні ушкодження і була доставлена до реанімаційного відділення дитячої лікарні. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), призначено низку експертиз, яка визначить, чи міг водій уникнути зіткнення», - поінформувала Алла Ващенко.

Як стало відомо Житомир.info, наразі школярка, учениця 4 класу, перебуває в комі, її стан лікарі оцінюють як стабільно важкий. У дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку і перелом черепа.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня на вулиці Вільський шлях (стара назва - вулиця Максютова), неподалік дитсадка №52, мікроавтобус збив дівчинку, яка попередньо оббігала маршрутку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Вільський Шлях поліція  
Матеріали по темі