Події

На вихідних четверо жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженням

19 March 2018, 12:22

За два вихідних дня з обмороженням до лікарень доправили 4 жителів Житомирської області.

Про це 19 березня Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Микола Мінчук.

«У минулі вихідні з переохолодженнями тіла та обмороженнями на лікарняні ліжка потрапили 4 людей. Так, до реанімаційного відділення Овруцької районної лікарні з діагнозом: загальне переохолодження тіла госпіталізовано чоловіка, 1967 року, мешканця села Тхорин Овруцького району. З обмороженням рук був доправлений до лікарняного закладу й 44-річний мешканець села Радовель Олевського району. У Чуднівському районі постраждала від переохолодження 55-річна жінка, мешканка селища Іванопіль. Обморозив пальці обох ніг та потрапив до Черняхівської районної лікарні чоловік без постійного місця проживання, 1952 року народження. Для усіх потерпілих перебування на вулиці завершилося плачевно через споживання оковитої. До слова, з початку нинішнього року внаслідок переохолодження організму померли 5 людей та ще більше 20 осіб отримали травми. Тому радимо зігріватись не алкоголем, а теплим чаєм. А ще уникати довготривалого перебування на вулиці та одягатись відповідно до погоди», - наголосив Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня під час патрулювання на автодорозі Київ - Ковель, патрульні помітили чоловіка, який рухався вздовж проїзної частини. Останній розповів поліцейським, що йшов додому пішки, бо невідомі особи на автовокзалі викрали у нього гаманець. Правоохоронці відігріли чоловіка та підвезли додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінчук ОДА лікарня обмороження  
Матеріали по темі