Суспільство

Нерухомість: вигідний інструмент інвестування

19 March 2018, 15:02

Задаєтесь питанням: як у нестабільний час не тільки зберегти заощадження, а також гарантовано їх примножити? Який інструмент інвестування обрати для того, щоб отримати прибуток у майбутньому?

Валютний курс змінюється зі швидкістю напрямку вітру, акції - скачуть... проте, непохитною залишається тільки нерухомість! І як показує практика, то найкраще купувати нерухоме майно на етапі будівництва.

Приголомшеним попитом користуються смарт-квартири. Завоювавши європейські «серця», тренд поступово займає конкурентну нішу на ринку первинної нерухомості в Україні: не тільки як житла «по кишені», а й – вигідної інвестиції.

Гарний приклад такого інвестування у Житомирі - житловий комплекс «Вернісаж». Яскравий та унікальний, він являє собою - 10 різнобарвних секцій з неповторним екстер‘єром. Дизайнерську вхідну групу будуть прикрашати настінні художні композиції, відповідно стилю екстер‘єру. Звідси і назва - комплекс змусить відчути себе, як на художній виставці.

На даху однієї з секцій розміститься лаунж-зона, яка стане улюбленим місцем проведення дозвілля.. невирішеним залишиться тільки питання: кава чи чай? і яку книгу обрати..

Оптимальні планувальні рішення – від 22 до 115 м2. Навіщо орендувати квартиру, якщо за прийнятною ціною є можливість придбати власне автономне помешкання? Термін окупності – 5 років, і як факт – супер надійна інвестиція, яку можна буде перепродати зі значним «профітом» у майбутньому.

Квартири з ремонтом «під ключ» - оздоблення по типовому дизайн-проекту від забудовника. Відсутність головної болі, пилюки і будівельного сміття – вам гарантовано. Не потрібно «ламати» голову: де і за скільки придбати матеріали? Які краще обрати? Як знайти для цього час? Все продумано за тебе.

В вашій сім’ї зростає студент? Активний ритм життя? Багато подорожуєш, проте необхідний власний затишний «куточок»? Житловий комплекс «Вернісаж» - цей варіант твій.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі